VelkommenNyhederDeltagerePublikumBeboerinfoTidsplanResultaterPresseSponsorerKontakt
       
 
 
 
ANDERUP EL fejrede i 2011 et 50 års-jubilæum. Det gjorde vi med manér og med bevidstheden om, at det gør en stor forskel for både os og vores kunder, at vi har rundet et skarpt hjørne.

Det sender nemlig et klart signal om stabilitet - og om, at vi formår at kombinere erfaring med kompetence, overblik, fleksibilitet, alsidighed og ikke mindst konstant udvikling. På den måde styrker vi hele tiden vores eksisterende kompetencer og sørger for, at der kommer nye til, så virksomhedens tilbud til kunderne matcher kundernes behov for løsninger.

Firmaet løser en alsidig vifte af opgaver. Elinstallationer, gartneriservice, gartnerivanding, data-installationer, tele-installationer, teleeftersyn (har du den bedste abonnementsløsning?), alarmer, gravearbejde med stor og lille gravemaskine, smedeværksted med alt fra små beslag til større svejseopgaver i alle former for metaller.


 
Fakta
  • Grundlagt i 1961 af Flemming Lisberg
  • Generationsskifte i 1990, hvor sønnen Claus Lisberg overtog virksomheden med
    5 ansatte.
  • I dag er 35 medarbejdere klar til at yde virksomhedens kunder den bedste service - 365 dage om året, hvor der er døgnvagt.
  • Fra starten i 1961 havde Anderup El en traditionel profil med “alt i el” - og service som et vigtigt nøgleord.
  • Til de traditionelle opgaver er der siden kommet en række specialer med vandingsafdeling, tele-data afdeling og gartneriafdeling i Jylland.
  • Senest er firmaet El-Eksperten med afdeling i Vissenbjerg og Odense M købt til, samt en VVS-afdeling med 10 mand.
  • Anderup El har 28 servicevogne kørende i hele landet
 
Isuzu Assens er en del af Automester Østerhaabs Auto. Virksomheden ejes af Michael Østerhaab har adresse på Nørre Allé 26 i Assens. Udover at være aut. Isuzu forhandler, så servicere Østerhaabs Auto også alverdens bilmærker for både private og erhvervsdrivende.
Som AutoMester arbejder vi for flere glade bilister. Det er vi kommet rigtig langt med. Som kunde er du hos os altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning. Vores medarbejdere deltager i AutoMester´s obligatoriske uddannelse, som gør at vi altid har frisk viden og nyeste udstyr klar. Det gør at vore kunders biler spænder fra de helt nye til veteran. Det handler om tillid.

Ring 6471 1700 næste gange du skal serviceret din bil eller hvis du er interesseret i en helt ny Isuzu.

Isuzu Assens er prøvesponsor for Ebberup-prøven ved Anderup El Rally 2017
 
 

Anderup El A/S

 

Automester Østerhaabs Auto

 
 
 
 
 
Faaborg Midtfyn Kommune
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright KDAK - Anderupelrally.dk - Opdateret den 06. juni 2017