VelkommenNyhederDeltagerePublikumBeboerinfoTidsplanResultaterPresseSponsorerKontakt
       
 
 
Artikel fra Lokalavisen Assens - Uge 23 / 2017  
    

 

Link til hele avisartiklen (side 8) - kan findes her

   
   

 
   

Vejledning for presseakkrediterede til Mini Rally Syd 2017

Mini Rally Syd prioriterer vi sikkerheden meget højt. Dette gælder også for vore akkrediterede pressemedarbejdere.

Som akkrediteret pressemedarbejder er du indforstået med, at du arbejder på eget ansvar og risiko. Du bekræfter med min underskrift, at du er mindst 18 år gammel, at du er i stand til at bevæge dig fysisk til fods og at du er forpligtiget til at efterkomme henvisninger fra arrangementets officials, samt at du har fået denne vejledning udleveret.

No Go zoner: Mini Rally Syd anvender No Go zoner, markeret med skilte som skal respekteres. Der kan være forskellige årsager til at disse er oprettet. Bl.a. sættes de op, hvor lodsejere har udtrykt ønske om at der ingen færdsel må forekomme, hverken fra tilskuere eller pressemedarbejdere.

Tag altid kontakt til en official inden du går ind i zonen – nægter han adgang, så bliv bag afspærringen. Retter du dig ikke efter officials henvisninger, kan det med føre inddragelse af din pressevest via den sikkerhedsansvarlige på prøven.

Placering på prøven: Lad altid fornuften råde når du placerer dig på en hastighedsprøve. Det handler ikke kun om din egen sikkerhed, men også om rallykørernes oplevelser på hastighedsprøverne. Der høres ofte klager over fotografernes placering, som fra kørernes synsvinkel kan være direkte ubehagelig. Nogle fotografer kaldes blandt kørerne for ”hovsafotografer” De dukker pludselig uventet op direkte foran bilen, eller står i afkørselszonen. Tænk på hvordan din placering opleves fra rallybilen. Det gør lige så ondt på rallykøreren hvis han rammer dig, som det gør på dig. Pressevesten beskytter dig ikke - brug den med fornuft.

HUSK - du står der på eget ansvar - under ansvar for dine omgivelser.
 
   
Presseakkreditering skal bestilles ved løbssekretariatet  
   

Anderup El A/S

 

Automester Østerhaabs Auto

 
 
 
 
 
Faaborg Midtfyn Kommune
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright KDAK - Anderupelrally.dk - Opdateret den 06. juni 2017